1

فهرست مطالب

  • Scalping
  • معاملات روزانه (Day Trading)
  • معاملات مومنتوم (Momentum)
  • معاملات نوسانی (Swing trading)
  • معاملات موقعیتی(Position trading)
روش های حرفه ای ترید و سرمایه گذاری

معرفی روش های حرفه ای ترید و سرمایه گذاری

پنج نوع روش معامله برای معامله گران حرفه‌ای وجود دارد که عبارت هستند از: اسکالپینگ، معاملات روزانه، معاملات حرکتی، معاملات نوسان‌گیری و معاملات موقعیتی. تسلط بر یکی از سبک‌های معاملاتی بسیار مهم است، اما یک معامله‌گر خوب باید در تمامی سبک‌های دیگر نیز مهارت داشته باشد. در ادامه این مقاله از صرافی تتر به معرفی این روش‌ها پرداخته ایم.

Scalping

اسکالپینگ یا تجارت خورد به معنای کسب سودهای کوچک اما مکرر است. به‌طورکلی این نوع معامله از چند ثانیه تا چند دقیقه طول می‌کشد. اسکالپینگ یک استراتژی معاملاتی است که با تغییرات اندک قیمت، سودهای زیادی می‌توان کسب کرد.

معامله گرانی که از این روش استفاده می‌کنند ممکن است در طول روز بین ده تا صدها معامله داشته باشند و معتقدند که با حرکت‌های کوچک بازار راحت‌تر می‌توان درآمد داشت تا حرکت‌های بزرگ. اسکالپینگ یک مهارت تخصصی است و برای بسیاری از معامله گران، جذاب و دارای هیجان است. معامله گران این روش را برای افراد مبتدی توصیه نمی‌کنند.

معاملات روزانه (Day Trading)

در معاملات روزانه خریدوفروش در یک روز انجام می‌شود، در مقایسه با اسکالپینگ، این سبک مستلزم حفظ موقعیت برای چند دقیقه تا چند ساعت در مقابل چند ثانیه تا چند دقیقه است. در این روش معامله گران قبل از بسته‌شدن بازار اقدام به بستن معامله خود می‌کنند و هیچ معامله‌ای را برای روز بعد باز نگه نمی‌دارند.

اکثر معامله گران این سبک از اهرم بالا برای افزایش بازدهی حاصل از حرکات کوچک استفاده می‌کنند. این نوع روش، اغلب به‌عنوان یک راه آسان برای ثروتمند شدن در زمان کوتاه موردتوجه قرار می‌گیرد. البته این مورد به‌ندرت اتفاق می‌افتد. معامله گران روزانه معمولاً در ماه‌های اول معاملات خود متحمل ضرر می‌شوند و بسیاری از آن‌ها نیز هرگز به وضعیت سودآوری نمی‌رسند.

معمولاً معامله گران در این روش به دلیل اختلاف قیمت، کمیسیون معاملات و سایر هزینه‌ها دچار مشکل می‌شوند از همین رو معامله گران باید معاملاتی با سود قابل‌توجه کسب کنند تا این مشکلات را به حد تعادل برسانند.
اگر سهام را در یک روز بخرید و بفروشید، در این صورت در نظر گرفته می‌شود که در داخل روز معامله کرده‌اید.

یک معامله‌گر درون روز معاملات خود را (که پوزیشن نیز نامیده می‌شود) را در روز معاملاتی باز می‌کند و می‌بندد و هیچ معامله‌ای را بیش‌تر از یک روز باز نگه نمی‌دارد.

معاملات مومنتوم (Momentum)

در معاملات مومنتوم، معامله گران ارزی را زیر نظر می‌گیرند که در حال “شکستن” است (منظور از شکستن، ناحیه‌ای است که ارز موردنظر چند روز در آن بازه بوده) و به سمت آن می‌روند تا بیشترین مقدار را در مسیر صعود یا نزول به دست آورند. در این روش معامله گران به سراغ ارزی می‌روند که به طور قابل‌ توجهی در یک‌جهت در حجم بالا حرکت می‌کند.
بازه زمانی برای این نوع معاملات بسته به‌سرعت حرکت ارز و زمان تغییر جهت آن، از چند ساعت تا چند روز است.

معاملات نوسانی (Swing trading)

در این سبک معامله گران تلاش می‌کنند که طی یک تا هفت روز از ارز موردنظر خود سود به دست آورند. معامله گران در این روش، از تحلیل تکنیکال برای جستجوی موقعیت مناسب با حرکت کوتاه‌مدت قیمت استفاده می‌کنند. معامله گران این روش به اصول یا ارزش ذاتی ارز اهمیتی نمی‌دهند، بلکه به روند قیمت و الگوی آن‌ها اهمیت می‌دهند.

در معاملات نوسانی و موقعیتی یک فرد با یک شغل تمام‌وقت می‌تواند به طور مداوم معامله باز کند و نیازی به این ندارد که همیشه به بازار نگاه کند. در این روش معمولاً یک دوره معاملاتی بین ۳ تا ۷ روز با خواهد ماند.

معاملات موقعیتی(Position trading)

در این روش معامله گران هفته‌ها تا ماه‌ها در معاملات خود می‌مانند. معامله گران موقعیتی پیش‌بینی می‌کنند که روند فعلی برای مدت طولانی نوسانی خواهد داشت یا خیر. در این روش این امکان را به معامله گران می‌دهد تا آزادی زمان زیادی داشته باشند، و باتوجه‌به نوع معامله سود قابل‌توجهی داشته باشند.

معامله گران بلندمدت نگران نوسانات کوتاه‌مدت نیستند، زیرا معتقدند که افق سرمایه‌گذاری بلندمدت آن‌ها این نوسانات را هموار می‌کند. معاملات موقعیتی نقطه مقابل معاملات روزانه است، زیرا هدف، سود بردن از حرکت در روند اولیه است، نه نوسانات کوتاه‌مدتی که روزبه‌روز رخ می‌دهد.

مطالب مشابه

سوالات متدوال

نظرات

0 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *