1

فهرست مطالب

  • شبکه ارز دیجیتال چیست؟
  • انواع شبکه انتقال ارز دیجیتال
  • ERC20
  • BEP20
  • BEP2
  • OMNI
  • TRC20
  • نتیجه گیری
معرفی انواع شبکه های انتقال ارزدیجیتال

معرفی انواع شبکه های انتقال ارزدیجیتال

در این مقاله به معرفی انواع شبکه های انتقال ارزدیجیتال می پردازیم، ممکن است برای شما با شبکه های ERC20 ،BEP20 یا بسیاری از شبکه های دیگر برای انتقال ارز دیجیتال خود برخورد کرده باشید. اما شبکه ارز دیجیتال چیست و دقیقا چه کاربردی دارد؟ برای اینکه معامله گران بتوانند دارایی های دیجیتال خود را از کیف پول خود منتقل کنند، لازم است با شبکه های مختلف رمزنگاری آشنا باشند. زیرا هر ارز دیجیتالی شبکه مخصوص به خود را دارد و هر شبکه از نظر کارمزد و سرعت پردازش تراکنش متفاوت عمل می کند. به همین منظور در این مقاله از صرافی تتر، انواع شبکه های انتقال ارز دیجیتال را معرفی کرده ایم تا شما عزیزان بتوانید تراکنش های خود را از طریق شبکه های کریپتو مختلف انجام دهید و با تفاوت های این شبکه ها آشنا شوید.

شبکه ارز دیجیتال چیست؟

برای درک کامل مفهوم شبکه ارز دیجیتال، ابتدا باید به تاریخچه صنعت ارزهای دیجیتال نگاه کرد. اندکی قبل از راه اندازی بازار ارزهای دیجیتال و سرمایه گذاری های کلان در این بخش، بیت کوین تنها ارز دیجیتالی بود که از فناوری منحصر به فرد بلاک چین برای تراکنش های دیجیتال استفاده می کرد. اما به مرور زمان به دلیل حجم تراکنش ها، سرعت شبکه بیت کوین کاهش یافت و کارمزدها در شبکه افزایش یافت. برای حل این مشکل، بسیاری از کارشناسان تلاش کردند تا یک شبکه بلاک چین جدید برای بیت کوین ایجاد کنند که البته شکست خورد. به همین ترتیب، ارزهای دیجیتال دیگری مانند اتریوم، بایننس کوین و غیره ظهور کرده اند که هر کدام دارای بلاک چین و شبکه اختصاصی خود هستند. در نتیجه می توان گفت که پلتفرم بلاک چین هر ارز که نقل و انتقالات و داده ها در آن ذخیره می شود، شبکه ارز دیجیتال نامیده می شود.

انواع شبکه انتقال ارز دیجیتال

انواع شبکه های انتقال ارز دیجیتال در بازار وجود دارد که باید از آن ها آگاه باشید. اگر می خواهید ارز رمزنگاری شده را مبادله کنید، ابتدا باید بدانید که از کدام شبکه می توانید آن را به اشتراک بگذارید. درست است که همه ارزهای دیجیتال برای تراکنش ها و ثبت داده ها به شبکه بلاک چین نیاز دارند، اما گروهی از دارایی های دیجیتال هستند که شبکه خود را ندارند و از شبکه سایر ارزها استفاده می کنند. این نوع دارایی ها که بلوک خاصی ندارند و از ارز بلاک چین متفاوتی برای انتقال خود استفاده می کنند توکن نامیده می شوند. در واقع می توان گفت که همه شبکه های ارز دیجیتال خصوصی نیستند و برخی از آن ها خدماتی را برای توکن های دیجیتال ارائه می دهند. در ادامه تعدادی از محبوب ترین و پرکاربردترین شبکه های ارز دیجیتال را آورده ایم:

ERC20

این عبارت مخفف عبارت (Ethereum Request For Comment) است که استانداردی برای شبکه اتریوم در نظر گرفته می شود. در واقع، ERC-20 یک استاندارد فنی برای توکن ها است که با استفاده از بلاک چین اتریوم ایجاد شده است. به طور مشابه، ERC-20 امکان تبادل توکن های مختلف با استفاده از قراردادهای هوشمند اتریوم را فراهم می کند. همچنین ERC20 یک استاندارد فنی است که از چندین قانون پیروی می کند. بنابراین، برای ایجاد توکن در بلاک چین معروف اتریوم، توکن باید از قوانین شبکه بلاک چین پیروی کند.

BEP20

این استاندارد را می توان در شبکه زنجیره هوشمند Binance اعمال کرد. در واقع، BEP20 یک توکن سرگرم‌کننده برای توسعه‌دهندگان است که به افراد اجازه می‌دهد ارزهای دیجیتال یا توکن‌هایی را که می‌توان در زنجیره هوشمند بایننس مبادله کرد، سپرده گذاری کنند. علاوه بر این، دارایی های دیجیتال منتهی به زنجیره های دیگر را می توان در قالب توکن های BEP20 به زنجیره هوشمند Binance منتقل کرد.

BEP2

استاندارد BEP-2 مانعی است که توسط بایننس به طور خاص برای مشتریانش ایجاد شده است تا دارایی ها را سریع تر انتقال دهند. BEP2 و BEP20 هر دو استانداردهای محبوب تولید توکن در زنجیره بایننس هستند. با این تفاوت که این استاندارد برای تولید بر روی پلتفرم زنجیره بلوکی بایننس استفاده می‌شود، در حالی که استاندارد BEP20 مختص انتقال توکن‌ها در پلتفرم زنجیره بلوکی بایننس است.

OMNI

Omni که قبلا به عنوان Mastercoin شناخته می شد، یک لایه پروتکل محبوب است که بر روی بلاک چین بیت کوین ساخته شده است. Safe Network پلتفرمی برای خرید Tether (USDT) یا سایر ارزهای رمزپایه محبوب مانند MaidSafeCoin است. در واقع ایجاد یا تبادل توکن در شبکه بیت کوین از طریق شبکه بلاک چین یا پروتکل (OMNI) انجام می شود. پروتکل Omni با فعال کردن قراردادهای هوشمند، توسعه دهندگان را قادر می‌سازد تا ارزهای دیجیتال سفارشی‌سازی‌ شده جدیدی ایجاد کنند، عملیات‌های مالی پیچیده را ساده‌سازی کنند و شبکه بیت‌کوین را فراتر از پول نقد، از طریق تمرکززدایی و شفاف‌سازی باز گسترش دهند.

TRC20

استاندارد (Tron Request for Comment) یا مخفف TRC20، به توکن هایی اشاره دارد که از قرارداد هوشمند ارز دیجیتال Tron استفاده می کنند. به عنوان مثال سیگنال هایی مانند NOLE، BTT، WINK و … از استاندارد TRC20 پیروی می کنند و باید به شبکه TRC20 منتقل شوند. ترون یکی از بلوک های معروفی است که در آن تراکنش ها با سرعت بالا انجام می شود، در واقع توکن پیرو استاندارد TRC20 به این معنی است که این توکن ها به بلاک چین ارز دیجیتال ترون منتقل می شوند. به دلیل شباهت های بین شبکه های TRC20 و ERC20، اکثر معامله گران این دو شبکه را اشتباه گرفته و در انتخاب شبکه ای که ارز دیجیتال خود را به کدام شبکه انتقال دهند اشتباه می کنند. به همین دلیل مراقب باشید در انتخاب بین این دو شبکه دچار اشتباه بصری نشوید.

نتیجه گیری

همه ما می دانیم که ارز دیجیتال برای تکمیل ماموریت خود باید از فناوری شگفت انگیز بلاک چین استفاده کند.این فناوری به ارزهای دیجیتال شبکه ای برای ساخت توکن ها و مبادلات دیجیتالی ارائه می دهد. به عنوان مثال، اگر تاجری بخواهد ارز دیجیتالی را انتقال دهد، باید در شبکه بداند که ارز دیجیتال مورد نظر کجا قابل انتقال است. همچنین دانستن نوع شبکه کریپتو برای برندسازی مهم است. زیرا هر شبکه بلاک چین از استانداردها و قراردادهای هوشمند خود استفاده می کند و قوانین متفاوتی دارد. به عنوان مثال، اگر می خواهید یک توکن در شبکه اتریوم ایجاد کنید، توکن شما طبق استاندارد ERC20 ایجاد می شود. این بدان معنی است که توکن مورد نظر می تواند به شبکه اتریوم منتقل شود. اما اگر می خواهید توکن سازی را در شبکه چینی هوشمند Binance شروع کنید، توکن های شما با استاندارد BEP-2 یا BEP20 ساخته شده و به این شبکه ها منتقل می شوند. در پایان لازم به ذکر است که ارزهای دیجیتال مختلف دارای شبکه های مختلف با کارمزد تراکنش های متفاوت هستند و هر بلاک چین استانداردهای خاص خود را دنبال می کند. امیدواریم این مقاله از تتر ایران برای شما مفید باشد.

مطالب مشابه

سوالات متدوال

نظرات

1 نظر

One thought on “معرفی انواع شبکه های انتقال ارزدیجیتال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *